Ποιοι είμαστε

Τάσος Γκάμαρης. Είναι μηχανικός αυτοματισμών, smart systems integrator και δηλώνει πως είμαστε γεννημένοι να ταξιδεύουμε. Ονειρεύεται μέσα από την δουλειά του να κάνει τον κόσμο καλύτερο.

 


Γιάννης Κακόγιαννος . Eίναι μηχανικός αυτοματισμών. Έχει οκτώ χρόνια εμπειρίας στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς συμμετέχοντας σε εφαρμογές του κατασκευαστικού κλάδου, της παραγωγής μηχανημάτων και της διαχείρισης υδάτων. Τα τέσσερα τελευταία χρόνια απασχολείται επαγγελματικά, σε ιδιωτικά ερευνητικά κέντρα της Ευρώπης. Τα ερευνητικά πεδία του είναι το industry 4.0 και το digital transformation.


Έλλη-Άννα Τζώρτζη. Είναι νομικός και μεταφράστρια σε θεσμικό όργανο της ΕΕ. Μεταφράζει εδώ και χρόνια, σε σχεδόν ευθύ πλέον ανταγωνισμό με τεχνολογίες που θεωρείται ότι μπορούν να το κάνουν ισάξια με εκείνη ή/και καλύτερα. Αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επισταμένως με αυτές και τις προθέσεις τους, και να μελετήσει πώς τεχνολογία/καινοτομία, δίκαιο και ηθική μπορούν να λειτουργήσουν αρμονικά σε έναν κόσμο που δεν σταματά να αλλάζει σε όλες τις εκφάνσεις του.  


Γεώργιος Κουτσουδάκης. Eίναι πτυχιούχος μηχανικός αυτοματισμού με μεταπτυχιακές σπουδές στην ρομποτική. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται τόσο στους βιομηχανικούς αυτοματισμούς ώς επικεφαλής τμήματος αυτοματισμού στον ιδιωτικό τομέα, όσο και διδακτικά ως καθηγητης στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος. Επίσης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη ρομποτική και κυρίως στον αρχιτεκτονικό κλάδο. Τα τελευταία χρόνια διατηρεί κανάλι στο YouTube, μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, που είναι απόλυτα συνυφασμένο με το Industry 4.0. Τα videos είναι φτιαγμένα με τέτοιον τρόπο ώστε η γνώση που προσφέρεται είναι εύκολα κατανοητή. Μπορείτε να τα βρείτε στην λίστα των videos του industry4.gr.


Θες να μπεις στην ομάδα? Στείλε εδώ!